Bereikbaarheid

Als u op het eiland aankomt in de haven kunt u via de hoofdweg richting Hoorn rijden. Bent u daar eenmaal aangekomen kunt u het beste geheel door het dorp heenrijden tot voorbij het voetbalveld aan de linkerzijde van de weg. Hier slaat u links af het zandpad in, we zullen de situatie toelichten met behulp van een overzichtsfoto die hieronder gegeven is.

overzicht
De bovenstaande overzichtsfoto is genomen vanaf een duin in het duingebied aan de noordkant van “Barber Lieuwen”. De witte streep geeft een zandpad met het daaraangrenzende fietspad aan. De zandweg welke u bent ingeslagen komt uit op deze zandweg, zie het linkse opstaande streepje in de overzichtsfoto. U gaat dus links op het zandpad, zie liggende streep in de overzichtsfoto. Na ca. 100m staat u voor de ingang van “Barber Lieuwen” (aangegeven met het rechtse opstaande streepje).

U kunt “Barber Lieuwen” ook vanaf de westkant (rechts op de foto) bereiken, het zandpad loopt namelijk door, naar rechts in de overzichtsfoto. Deze andere variant is te geven door in het dorpje Hoorn linksaf de Badweg (asfaltweg) te slaan tot einde bebouwing en dan rechtsaf over verharde strips (in zandpad) rijden. Doorrijden tot na het Hoorner Bos. Na 100m rechts ziet u de ingang van “Barber Lieuwen”.

Het adres:

“Barber Lieuwen”
Duinweg-Hoorn 60
8896 KB
HOORN-TERSCHELLING